Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gedeelde Weelde tekent huurcontract op 9 september in Maastricht

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om op zondag 9 september samen het glas te heffen en stil te staan bij een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de coöperatie Gedeelde Weelde. De ondertekening van het huurcontract voor een winkelruimte in het Eiffelgebouw wordt dan gevierd. Gedeelde Weelde heeft dus een locatie gevonden. En dan nog wel in de prachtig gerenoveerde voormalige keramiekfabriek van Sphinx die nu het hart vormt van een nieuwe woon- en cultuurwijk aan de rand van het stadscentrum.

Op onze weg naar het huurcontract zagen we een steeds verder groeiende groep mensen, organisaties, bedrijven en overheden die de waarde in de coöperatie zien en hun schouders willen zetten onder Gedeelde Weelde, een winkel van, voor en door de gemeenschap. Een reden om te vieren dus én de start van een nieuwe fase: de bouw van de winkel! Kom dus zeker langs, dan proosten we samen op deze grote stap voorwaarts.

Voor deze speciale dag is er een leuk programma uitgewerkt, als onderdeel van het Parcours (de opening van het culturele seizoen in Maastricht) en Open Monumentendag. 

Adres
Het programma op 9 september vindt plaats in de toekomstige winkelruimte. Het adres van de winkel wordt Petrus Regoutplein 2 (maar is nog niet vindbaar via Google Maps). De locatie is per fiets en te voet het beste te bereiken via de Boschstraat (doorsteken richting de grote parkeerplaats bij UNU-Merit of bij het Student Hotel/The Commons). Mensen die met de auto komen kunnen parkeren op parkeerplaats Sphinx, vanaf waar je de ingang ziet liggen. 

Voor meer informatie:
Publicatiedatum: