16 september Open Velddag bij meer dan 40 CSA-boerderijen

Open Velddag op 16 september De CSA-boerderijen openen hun deuren op 16 september van 13:00 tot 17:00. CSA-Netwerk vzw is een netwerk van professionele bio-boeren die werken volgens de ideeën van de Community Supported Agriculture. Met de open dag wil het netwerk mensen aantrekken die graag kennis willen maken met de boer of boerin achter de schermen, die willen ontdekken hoe een boerderij werkt en de sfeer op willen snuiven. 

Er worden tal van activiteiten georganiseerd. Een greep uit het aanbod: volksspelen en andere spelletjes voor kinderen, proefbuffetten, interactieve rondleidingen, lezingen, workshops over werken met wol, vegetarisch broodbeleg met seizoensgroenten en leren koken met de "rare" - "hoe moet ik dat klaar maken" - groenten, een mobiel pizzaoventje, zoektochten groenten, kruiden en bloemen herkennen, tomatenproeverij, open plukmomenten en nog veel meer.

Voor meer informatie:

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.