Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BIOFACH Zuid-Oost Azië: Een succesvolle première in Thailand

Vier dagen lang was de première van BIOFACH Zuid-Oost AZIË het centrale verzamelpunt voor de biologische sector in Zuid-Oost Azie. Van 12 t/m 15 juli kwamen 21.209 bezoekers uit 41 landen in het IMPACT Exhibition Center in Bangkok bijeen om de nieuwste biologische trends te ontdekken. Bij het nieuwste lid van de BIOFACH familie en de NATURAL EXPO ZUID-OOST AZIë, die gelijktijdig plaatsvond, waren 399 exposanten uit 14 verschillende landen aanwezig. Daarnaast maakte het evenement indruk met vele speciale exposantengebieden en een uitgebreid conferentieprogramma. Beide handelsevenementen worden georganiseerd door NürnbergMesse, in samenwerking met de DIT (afdeling Interne Handel) van het Thaise ministerie van Handel, om de ontwikkeling van de biologische sector in Zuidoost Azië een impuls te geven. "We zijn ontzettend trots op het succes van de première van BIOFACH ZUID-OOST AZIË en NATURAL EXPO ZUID-OOST AZIË in Thailand," vertelt een enthousiaste Markus Reetz, directeur internationale evenementen bij NürnbergMesse. Hij gaat verder: "Vier succesvolle dagen en de positieve feedback van bijna alle deelnemers is de bevestiging dat het tijd was voor een BIOFACH ZUID-OOST AZIË. We zijn er ook van overtuigd dat er een uitstekend toekomstpotentieel is voor de biologische sector in Zuidoost Azië. Met dit evenement zitten we op de goede weg en we kijken nu al uit naar de editie van 2019." 

Exposanten waarderen het unieke marketingplatform

De feedback van de exposanten van het evenement was ook uitstekend. Onno Stienen, oprichter en eigenaar van het Nederlandse bedrijf ONOFF Spices is ook zeer tevreden over het evenement: "BIOFACH ZUID-OOST AZIË en de NATURAL EXPO ZUID-OOST AZIË 2018 boden het perfecte platform om ons nieuwe kant-en-klare biologische product 'noodl noodl' te lanceren. De combinatie van B2B en B2C was perfect, omdat consumenten onze producten konden proberen of kopen, en potentiële zakenpartners konden het potentieel van ons assortiment met eigen ogen zien. In 2019 zijn we er weer bij!"

Presentaties en sprekers zorgen voor indrukwekkende conferentie

Met een breed aantal onderwerpen en in totaal 22 sprekers was het internationale conferentieprogramma ook erg populair. De driedaagse bijeenkomst met biologische experts bood een informatie- en communicatieplatform voor de gehele regio in Zuidoost Azië. De presentaties besproken onderwerpen als trends, technologieën en uitdagingen in de Thaise biologische sector en in andere markten in Zuidoost Azië, zoals Indonesië, Maleisië en Singapore. Een ander hoogtepunt was de presentatie van Tim Schultz, directeur onderzoek en ontwikkeling bij Lundberg Family Farms, dat uitgebreide informatie gaf over de Amerikaanse biologische sector en certificering van het Amerikaanse ministerie van Landbouw.

BIOFACH ZUID-OOST AZIË 2019

De tweede BIOFACH ZUID-OOST AZIË en de NATURAL EXPO ZUID-OOST AZIË zal plaatsvinden van 11 t/m 14 juli in het IMPACT Exhibition Center in Bangkok, Thailand. 

Bron: Biofach
Publicatiedatum: