Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

24e Landgoedfair gezellig druk

Afgelopen week vond de 24e Landgoedfair plaats op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. De weken voorafgaande aan de fair waren spannend. Het weer speelde daarbij een grote rol. Door de warmte liep de voorverkoop achter op voorgaande jaren. Maar terwijl de temperatuur daalde, steeg het enthousiasme van de trouwe bezoeker. Met uiteindelijk 25.300 bezoekers wordt er terecht gesproken van een zeer geslaagd evenement. Traditie
Het thema van dit jaar was ‘traditie en toekomst’ en traditiegetrouw werd het landgoed gevuld met inspirerende standhouders, vrolijke gasten en trotse medewerkers. De toekomst werd belicht met de drone, die sushi en landgoedsapjes bezorgde op een terras bij de demonstratie ring. Bovendien was de catering van de Landgoedfair dit jaar geheel biologisch.

Toekomst
Het landgoed kijkt uit naar volgend jaar. De 25e Landgoedfair vindt plaats van 21 t/m 25 augustus 2019. Een jubileumjaar dat uitgebreid gevierd gaat worden! Vernieuwing in de opzet en het aanbod, maar ook in de verschillende samenwerkingen zullen er zeker zijn. Daarnaast zullen de vertrouwde ingrediënten niet veranderen en blijft Heerlijkheid Mariënwaerdt doen waar ze groot in is: het delen van ‘klein’ geluk! 

Publicatiedatum: