"Kleurrijke lokkertjes bij de kassa"

Nieuwe snackmixen zonder toegevoegd suiker of zout

Steeds meer mensen hebben behoefte aan pure en gezonde snacks. Minder zoete mueslirepen en zoute chips, méér noten en fruit. Daarom stelde TerraSana 6 unieke snackmixen samen. Zorgvuldig uitgekozen combinaties van superfoods, noten en zuidvruchten, zónder toegevoegd suiker of zout. Verkrijgbaar in handige on-the-go portiezakjes van 45 gram en medium en large verpakkingen voor thuis.6 unieke mixen zonder suiker of zout

Iedere mix is een unieke samenstelling van 6 of 7 biologische ingrediënten. In iedere snackmix zitten luxe noten, gedroogd fruit, superfoods, zaden of pitten. In geen van de snackmixen zit toegevoegd suiker of zout. Zelfs de van nature zure cranberry's zijn niet gezoet met suiker, maar met appeldiksap. Echte powersnacks die het grote publiek aanspreken. Niet alleen door de pure samenstelling, maar ook door de kleurrijke verschijning en aantrekkelijke prijs.


Extra materiaal voor de winkelier:

Displays voor portiezakjes
TerraSana ziet de portiezakjes als echte lokkertjes bij de kassa en heeft daarom een heel scala aan extra materiaal voor de winkelier ontwikkeld. Zo komen de portiezakjes van 45 gram in handige, uitvouwbare schapdisplaydozen (per 12 stuks), die direct aan de toonbank of in het schap gezet kunnen worden.


Speciaal toonbankdisplay voor portiezakjes
Daarnaast ontwikkelde TerraSana een functionele toonbankdisplay van duurzaam hout, speciaal voor winkeliers die graag een mooi product in de spotlights willen zetten, zónder er moeite voor te doen. Dit display is gratis bij bestelling van 12 dozen portiezakjes naar keuze, met een extra korting.


Instore-materiaal
Wilt u een speciale actie inzetten in uw winkel? Neem dan contact op met de verkoopafdeling van TerraSana en overleg over de mogelijkheden van instore materiaal, zoals bijvoorbeeld wobblers voor op het schap.

Biologische kwaliteit

Ook de kwaliteit van de ingrediënten is erg belangrijk. Alle ingrediënten zijn biologisch, met een strenge selectie op herkomst. Deze snackmixen hebben het beste van alle werelden in zich!

Bestellen of meer informatie? Mail naar info@terrasana.nl of bel 0172 503333.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.