Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hallen worden samengevoegd en krijgen hoog plafond

Veel animo voor Vakbeurs Foodspecialiteiten 2018

De Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten (NL) wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd op maandag & dinsdag (1 en 2 oktober). De verschuiving zorgt voor vele positieve geluiden van standhouders en winkeliers. Het aantal beschikbare vierkante meters op de beurs slinkt dan ook zeer snel door de vele inschrijvingen. De verbouwing aan Expo Houten, waardoor hal 2 en 3 worden samengevoegd en een hoog plafond krijgt, wordt door standhouders zeer goed ontvangen. Op de Vakbeurs Foodspecialiteiten is een groot internationaal aanbod uit meer dan 20 landen. Het is dan ook een grote inspiratiebron voor kaaswinkels, foodspecialiteitenwinkels, slagers, poeliers, biologische speciaalzaken, (luxere) horeca, cateringbedrijven, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en kookwinkels.


Informatie, Inspiratie en Innovatie

Naast de metamorfose van hal 2 en 3 en een totaal vernieuwde indeling, zijn er de volgende activiteiten tijdens de twee beursdagen:
 • Direct bij de entree van hal 1 worden de nieuwe producten, diensten en concepten van 2018 gepresenteerd in de Noviteitenstand. Deze ongeveer 50 noviteiten doen mee met de wedstrijd 'Beste Noviteit 2018'. Voorafgaand aan de beurs worden de noviteiten bekend gemaakt via de website en in de beurseditie van Lekkernijver.
 • In de entreehal worden bruidstaarten gepresenteerd die zijn opgebouwd uit allerlei etenswaren (kaas, chocolade et cetera) en strijden om de titel 'Mooiste Foodbruidstaart 2018'. Deze bruidstaarten zijn gemaakt door ondernemers die lid zijn van het Vakcentrum en/of deelnemen aan de Certificering Foodspecialiteitenwinkels.
 • Organisator Stichting Foodspecialiteiten Nederland gaat samen met het Vakcentrum een groot terras faciliteren bij hun gezamenlijke stand. Hier is het mogelijk om in alle rust te praten of om even bij te komen, al dan niet onder het genot van een culinaire lekkernij dat verkrijgbaar is bij de catering op het terras.
 • Naast een groot terras zal de stand van de Stichting Foodspecialiteiten Nederland en het Vakcentrum ook opvallen door de etage die gecreĆ«erd is speciaal voor gecertificeerde winkeliers, deelnemers aan de Nationale Competities 2018 en overige VIP-genodigden.
 • In hal 1 zijn alle standhouders met een marktkraam voor het eerst gecentraliseerd op een groot marktplein. Niet alleen geeft dit een leuke uitstraling, maar ook sfeer. Ook is het voor de bezoeker nu eenvoudiger om de kleinere aanbieders, die vaak mooie niche producten hebben, niet te missen!
 • Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten vinden de kaaskeuringen plaats van het Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours (NNKC) met ongeveer 450 deelnemers uit de kaasindustrie en (detail)handel. Aanmelden kan via www.nnkc.nl.

Standhouders

Producenten, importeurs en groothandels nemen deel met onder andere de volgende productgroepen:
 • Hollandse- en buitenlandse kazen
 • Foodspecialiteiten (noten, zuidvruchten, chocolade, bonbons, koffie, thee, vleeswaren,brood- en banket en dergelijke)
 • Drankspecialiteiten (wijnen, bieren, likeuren, frisdranken, limonades en dergelijke)
 • Geschenkartikelen en verpakkingsmaterialen
 • Bedrijfskleding
 • Winkelinrichting
 • Dienstverleners op het gebied van franchise- en inkooporganisaties en automatisering.

Bezoeken

De Vakbeurs Foodspecialiteiten is gratis te bezoeken. Het bezoek dient vooraf geregistreerd te worden op deze pagina.

Deelnemen

Gezien het succes van deze beurs en de marktontwikkelingen mag uw bedrijf niet ontbreken op de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Op de website www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl vindt u meer informatie, uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met het beursteam op telefoonnummer 0348 419771.

Voor uw agenda

Vakbeurs Foodspecialiteiten maandag 1 en dinsdag 2 oktober van 13:00 tot 22:30 uur.

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl
Publicatiedatum: