Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitnodiging 4,5 en 9 juli

Lezingen van Maarten Stapper over bodemvruchtbaarheid voor bewuste agrariërs

Maarten Stapper geeft een aantal lezingen voor agrariƫrs die zich bewust zijn van de noodzaak tot ecologischer werken met zo min mogelijk agrochemie en op zoek zijn naar handreikingen. Dr. Maarten Stapper is een Wageninger, die in 1982 naar Australiƫ is vertrokken. Na circa 10 jaar in de gangbare landbouw te hebben geadviseerd, kwam hij tot de conclusie dat het roer om moest.

Maarten vertelt over zijn ervaringen in het ontdekken van andere wegen om te komen tot een vitale landbouw met gezondheids versterkende producten. Hoe men in samenwerking met de natuur niet alleen de bodem en gewassen vitaler krijgt en weerbaarder tegen ziekten en plagen, maar ook hoe de opbrengsten mettertijd stijgen en de kosten voor onkruidbestrijding, ziektebestrijding en grondbewerking dalen.
 
Maarten Stapper heeft maandag 2 juli zijn eerste lezing in een serie van 4 gegeven.
"De eerste lezing was in Zundert. Het was een zeer geanimeerde avond met veel discussie en wederzijdse uitwisseling van ervaringen op het gebied van ecologische / regeneratieve landbouw."

Klik op onderstaande komende lezingen voor de uitnodiging:


Voor meer informatie: info@team-ecosys.nl
Publicatiedatum: