Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: Organic Route op de GreenTech te Amsterdam

Tholen - De afgelopen 3 dagen vond de GreenTech plaats in de RAI te Amsterdam. Dit jaar voor het eerst was er een Organic Route georganiseerd genaamd TOFF (The Organic Farmers Fair). Deze bevond zich in hal 8 en maakte het de bezoeker makkelijk om zo alle biologische bedrijven bij elkaar te vinden.


V.l.n.r. met de klok mee: Nautilus Organics samen met Telers voor Telers in één stand, Maarten Vrensen van Vitalis Organic Seeds, het team van Nova Crop Control, het team van Royal Brinkmann.


Voor de meeste deelnemers was het de eerste keer op de GreenTech. Sommigen hadden positieve verwachtingen, weer anderen waren wat meer afwachtend. Maarten Vrensen van Vitalis Organic Seeds gaf aan dat hij al langer op zoek was naar een beurs waar toeleveranciers bij elkaar komen. Bart Kuin en Bram Weijland van Bejo gingen verwachtingsvol aan de beurs beginnen en hebben ook presentaties gegeven in het TOFF Theatre.

Er heerste een goede sfeer en in de RAI en er wordt gezegd dat in plaats van over twee jaar, de GreenTech volgend jaar alweer plaats gaat vinden.

Voor meer informatie: www.greentech.nl/toff/