Geslaagde eerste beursdag GreenTech - TOFF in de RAI

Tholen- Gisteren is de derde editie van GreenTech Amsterdam en TOFF van start gegaan in de RAI. Deze is door Loek Hermans (Voorzitter Topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen) en Marcus Arbenz (Executive Director IFOAM-Organics International) geopend. Het was een goed bezochte eerste beursdag waar innovatie, techniek, netwerken, kennis delen, zaken doen en gezelligheid samenkwamen.

TOFF (The Organic Farmers Fair) is dit jaar voor het eerst. De standhouders op deze route zijn vol verwachting en erg benieuwd wat de dagen gaan brengen. Velen hebben goede moed, anderen hebben een meer afwachtende houding. Gedurende de dag werden meerdere presentaties gegeven waar een ieder bij aan kon sluiten.Vandaag en morgen is er nog de mogelijkheid om de GreenTech en TOFF te bezoeken.

Aankomende vrijdag publiceren wij van het Biojournaal een verslag met fotoreportage aan de hand van ons bezoek aan deze beurs.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.