Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Introductie MyMagicMud is boven verwachting goed verlopen"

Twee nieuwe smaken zwarte tandpasta

Tholen - De zwarte MyMagicMud whitening tandpasta is vanaf nu niet alleen in de Peppermint-smaak verkrijgbaar. Nieuw zijn de frisse Spearmint (groene munt) en kruidige en frisse Cinnamon Clove. Volgens distributeur Almar Fernhout (Improve Your Health) is de tandpasta erg goed ontvangen op de Nederlandse markt. "Daarom durven we het aan om zo snel na de introductie al twee extra smaken op de markt te brengen. Zelf ben ik vooral gek op de Spearmint. Deze smaak doet me denken aan de kauwgom die ik vroeger altijd kocht."


Almar geeft aan dat de verpakking inmiddels ook van een Nederlandstalige tekst voorzien is. De nieuwe smaken zijn net als de Peppermint Europees gecertificeerd (EcoMundo - Natural Cosmetic Standard). De zwarte kleur is volgens de distributeur niet eens het meest bijzondere aan de tandpasta. "Aan die zwarte kleur zijn veel Nederlanders inmiddels al gewend geraakt. Het draait bij MyMagicMud om de speciale ingrediƫnten. Het is de eerste tandpasta die geactiveerde koolstof van kokosnoot met betonietklei combineert. Deze ingrediƫnten gaan giftige stoffen die een slechte adem veroorzaken te lijf. Ik omschrijf deze tandpasta vaak als een 100% natuurlijke detox voor wittere tanden en gezond tandvlees." Ook de verpakking is bijzonder te noemen. "In onze tube zit met 113 gram veel meer tandpasta dan in de gemiddelde tube."


Hij benadrukt dat het echt een product is met een bijzonder verhaal. Er is wat extra uitleg bij nodig. "Het advies is om te starten met een kuur die twee weken duurt. Hierbij dien je dagelijks met deze tandpasta te poetsen. Daarna bevelen we aan om ongeveer drie keer per week met MyMagicMud te blijven poetsen. Al na twee weken is er een duidelijk verschil te zien."Distributeur Improve Your Health kwam op de BIOFACH voor het eerst in aanraking met MyMagicMud. De producent in Texas gaf het bedrijf vervolgens toestemming om de producten in de Benelux te distribueren. "De introductie op de Nederlandse markt is boven verwachting goed verlopen. MyMagicMud whitening tandpasta is onder meer verkrijgbaar via groothandels Natudis, UniPharma en Holland Pharma. Maar ook in winkels als Vitamine Store, Organic food for you, Marqt, G&W, Natuurwinkel, veel zelfstandige natuurvoedingswinkels en drogisten, evenals enkele Ekoplaza's. Ook Dio en DA hebben het product opgenomen. In de Verenigde Staten is MyMagicMud een top 3-speler in het mondverzorgingschap. Ook in Duitsland loopt het goed. We zien een prima rotatie in de winkels en mensen gaan snel over tot herhalingsaankoop. Dat zorgt voor enthousiasme bij de winkeliers en dit is een goed signaal dat we iets moois in handen hebben", aldus Almar.

Almar geeft aan dat het niet bij deze nieuwe producten zal blijven. "Ook het mondwater en de verfrissende mondspray komen er aan en we komen later dit jaar met een speciale houten tandenborstel."


Voor meer informatie: 06 47033547, [email protected], www.improveyourhealth.eu