Steven van Wijk (Algemeen Directeur):

"Natudis zoekt samenwerking en versterking"

Tholen - Hoge bomen vangen veel wind. Nu de biologische markt groeiende is, komen ook bio-bedrijven in het geruchtencircuit terecht. Zo zou Natudis in Harderwijk te koop staan. Biojournaal heeft hierover contact opgenomen met Algemeen Directeur Steven van Wijk en hij nuanceert dit.
 
Steven: "Natudis is al enige tijd op zoek naar een geschikte samenwerkingspartner. Dat heeft alles te maken met het feit dat de markt voor biologische zelfstandigen onder druk staat, nu de concurrentie vanuit de supermarkten flink is toegenomen. Natudis focust op de markt voor biologisch zelfstandigen en om efficiënt te kunnen blijven werken, zijn wij op zoek naar een goede partner. Hierover voeren we al geruime tijd gesprekken met diverse partijen. Ik kan mij voorstellen dat dit leidt tot de nodige geruchten."

De Algemeen Directeur gaf eind 2015 in dit artikel al aan dat hij van mening is dat de keten efficiënter georganiseerd moet worden en dat de krachten gebundeld moeten worden om de zelfstandige ondernemers zo sterk als mogelijk voor de dag te laten komen.
 
Voor meer informatie:

Steven van Wijk
Natudis
Daltonstraat 38
3840 AJ Harderwijk
0341 464146
steven.van.wijk@natudis.nl
www.natudis.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.