Speciale infobijeenkomst opleiding 'de Wereld van Kruiden': 3 juni

Van studenten voor studenten

Zondag 3 juni organiseren oud-studenten van de 1-jarige kruidenopleiding 'de Wereld van Kruiden' een informatiemiddag over de opleiding. Om echt kennis te maken met deze opleiding organiseren de oud-studenten workshops en een proeverij. Ook wordt de kruidentuin van de Kraaybeekerhof Academie bezocht en toegelicht. Voor iedereen die wil proeven wat deze opleiding inhoudt is deze informatiemiddag een aanrader. De oud-studenten kijken terug op een opleidingsjaar vol ervaring en beleving: hun initiatief komt voort uit enthousiasme. Zelf kijken ze met plezier terug op hun opleiding en daarom willen ze andere mensen ook enthousiasmeren voor de opleiding.De 1-jarige deeltijdopleiding Wereld van Kruiden is geschikt voor iedereen die zijn kennis wil verbreden over kruiden, en bijzonder geschikt voor iedereen die professioneel werkt met kruiden. Op de website van Kraaybeekerhof én de BioAcademy meer informatie. Toegang van de middag (13:30 uur tot 17:00 uur) is gratis: wel graag opgeven via de website www.kraaybeekerhof.nl.

Vrijdagavond 25 mei is er een algemene informatiebijeenkomst voor Kraaybeekerhof Academie. Aanmelden hiervoor kan via academie@kraaybeekerhof.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.