Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Het begon voor mij al ruim dertig jaar geleden toen het nog 'raar' was"

Tholen - Het verhaal achter 'Toolbox for Mars' begon al ruim 30 jaar geleden. Oprichtster Jessica Verdi groeide op in Mexico. Als klein meisje maakte ze via haar ouders kennis met respect voor de natuur, yoga, meditatie en gezondheid. "In die tijd was dat nog niet heel erg geaccepteerd en was hetgeen mijn ouders deden eigenlijk een beetje 'raar'", zo begint Jessica.Toen ze zelf eenmaal moeder werd, kreeg ze een andere kijk op het leven. "Ik wilde graag hetgeen ik van mijn ouders had geleerd doorgeven aan mijn eigen kinderen. Het belang om te zorgen voor onze gezondheid, een gezonde geest en zorg voor onze aarde. Ik wilde dit niet alleen voor mijn kinderen, maar ook voor mijn vrienden, familie en omgeving. Na een professionele stop wilde ik graag iets opzetten waar ik al deze elementen in kwijt kon. Ik begon als 'meditatie coach' en zo is het concept 'Toolbox for Mars' ontstaan. Als het ware een persoonlijke gereedschapskist voor een gezonde levensstijl, gezonde geest en gezonde aarde."


 
Sinds anderhalf jaar is Jessica distributeur van het merk Qwetch. "Ik kreeg van één van mijn klanten een cadeau, een prachtige thermosfles van het merk Qwetch. Het was van roestvrij staal en zag er prachtig uit. Iets wat helemaal bij mij past, ik ben tegen plastic en houdt van mooie spullen. Dit was in alle opzichten een perfect cadeau voor mij. Niet alleen was het een mooie fles, hij was ook nog eens ontzettend praktisch en ik gebruikte hem vaak. Je kunt er heel handig thee, koffie maar ook koude dranken op de juiste temperatuur in houden. Aan de hand daarvan heb ik Qwetch gecontacteerd, omdat ik meer mensen de kans wilde geven om zo'n product te gebruiken. Op die manier ben ik distributeur geworden en heb ik een heel goed contact met de eigenaar. We hebben dezelfde normen en waarden wat betreft gezondheid en natuur en dat vind ik belangrijk", aldus Jessica.

De voordelen van de flessen zijn volgens Jessica heel duidelijk:
  • zeer goede kwaliteit
  • lekken geen giftige stoffen
  • houden vloeistoffen urenlang warm of koud door vacuüm geïsoleerde technologie


Tijdens de Biobeurs in januari heeft ze het merk voor het eerst geïntroduceerd in Nederland. "Het valt goed in de smaak merk ik, ze blijven bestellen. Mijn droom en missie is om heel Nederland en België kennis te laten maken met de kwaliteitsvolle producten van Qwetch voor een gezondere en duurzame levenswijze. Het liefst door samenwerking met professionele partners welke relatie gebaseerd is op soortgelijke waarden", zo eindigt de onderneemster.

Voor meer informatie:
Jessica Verdi
Toolbox for Mars
[email protected]
www.toolboxformars.com