Opkomst lager door code oranje

Kerstfair op landgoed Heerlijkheid MariënwaerdtZo'n 9.500 mensen bezochten de 16e Kerstfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. De sneeuw maakte de sfeer uniek en deze Kerstfair bijzonder, maar door het slechte weer was het bezoekersaantal dit jaar wel veel lager dan in voorgaande jaren. 


 
Op zondag gold zelfs code oranje, met het advies om niet de weg op te gaan. Toch trotseerden die dag nog meer dan 1.500 bezoekers de sneeuw. Zij genoten van de witte wereld op het landgoed. Echte buitenmensen met capuchon op gingen mee met de kerstman op de arrenslee voor een ritje langs Het Grote Huis. Ook de grote, overdekte ijsbaan werd volop benut door jong en oud. Binnen, in de sfeervolle locaties en tenten, was het goed toeven. Muzikanten en koren brachten bezoekers in kerststemming, terwijl zij lekker warm zaten te eten en drinken. Bij de vele standhouders kon men de kerstinkopen droog en warm doen. Nu nog een witte Kerst... Voor meer informatie: www.facebook.com/marienwaerdt

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.