Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studiedagen Kraaybeekerhof Academie: voedingssupplementen en hemelkunde

Kraaybeekerhof Academie heeft voor het seizoen 17/18 diverse studiedagen op het programma staan. Afgelopen zaterdag 2 december werd de themadag microbioom gegeven. Er kwam veel informatie op de 22 aanwezigen af, zo geeft Ellen Folkersma aan. "Dit onderwerp leeft enorm, daarom zal deze dag ook herhaald gaan worden."



Zaterdag 13 januari staat de themadag voedingssupplementen gepland. Henny de Lint, natuurvoedingskundige en Alf Knutzen, voormalig verpleegkundige en nu directeur OrthoBasics, zetten actuele inzichten op een rij. Ook wordt uitgelegd wanneer suppletie helemaal niet nodig is of zelfs nadelig kan zijn, en wanneer het wel noodzakelijk is. Wat is een goed advies, en bestaan er ook natuurlijke supplementen? Hoe onderscheidt je echte inhoud van marketing 'bla bla'? Ook zal er kort stilgestaan worden bij de Schüssler mineraalzouten, als bijzondere categorie binnen de supplementen. Lees ook de blog van Kraaybeekerhof Academie over vitamine D en de noodzaak van nascholing. De themadag voedingssupplementen is bedoeld voor professionals zoals therapeuten en winkeliers die actief werken met voedingssupplementen. Geïnteresseerde consumenten zijn ook welkom: enige basis voedingskennis is wel vereist.



Veertien dagen laten, 27 januari, wordt de workshop Hemelkunde van 21 oktober herhaald. "Deelnemers in oktober waren heel enthousiast: de combinatie tussen theorie en praktijk werd gewaardeerd evenals de kennis en het enthousiasme van de docent, Peter Evers. Hoewel planten en hun bewegingen grote invloed hebben op de aarde, weten we er maar weinig van. Deze dag is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over planeten. De workshop zal zeker bijdragen aan begrip over wat Biodynamisch en de visie hierachter is", vertelt Ellen.

Voor meer informatie (en het complete opleidingsprogramma): www.kraaybeekerhof.nl
Publicatiedatum: