Fotoreportage: Bio Standhouders op Gastvrij Rotterdam '17

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kijkt terug op een geslaagde vijfde editie. Met 400 exposanten en 150 prestigieuze wedstrijden, uitreikingen, proeverijen en demonstraties konden de 12.736 bezoekers zich drie dagen lang in Rotterdam Ahoy ori├źnteren op de belangrijkste ontwikkelingen op horecagebied.

Klik hier voor de fotoreportage.Onze collega Daan bezocht namens Biojournaal deze editie van Gastvrij Rotterdam, en fotografeerde daar alle stands waar een glimp van biologisch op was te vangen. Tot de standhouders behoorden onder meer Schulp Vruchtensappen, Eco Fields en Onze Slager Hoeve Biesland.

"Gastvrij Rotterdam is een kwalitatief hoogwaardige beurs, het midden- en hoog segment is goed vertegenwoordigd. Dat zorgt ervoor dat producenten hier alles uit de kast halen om de mooiste producten te laten zien", aldus Lucas Roskam, Directeur CRM bij Bidfood.

Klik hier voor de fotoreportage.

Auteur: Daan Sturm
Copyright: www.agf.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.