Poolse Bio Planet ziet omzet in augustus met 7% groeien

In augustus 2017 genereerde Bio Planet een omzet van 2,2 miljoen euro, een toename van 7 procent ten opzichte van augustus 2016 toen de omzet 2 miljoen euro bedroeg. In dezelfde maand nam Bio Planet een extra pakstation in gebruik dat alle allergene grondstoffen aan zal leveren zoals gluten, noten, soja en sesam. Hierdoor is de hoofdverpakkingslocatie van het bedrijf allergeenvrij, zo heeft het bedrijf kenbaar gemaakt. Bio Planet heeft eveneens 50 nieuwe producten aan zijn assortiment toegevoegd. 

Bio Planet verpakt en distribueert biologische levensmiddelen. Het bedrijf levert ook aan de buitenlandse markt. Een belangrijk deel van het assortiment bestaat uit producten die onder het Bio Planet merk worden verkocht. Het overige deel bestaat uit bioproducten van bekende producenten uit verschillende landen, waaronder Alce Nero, Amylon, Bio Food, Lebensraum, Natumi en Vivani. Sinds zijn oprichting levert het bedrijf bio-producten die officiële keurmerken dragen. De grootste klanten van het bedrijf zijn de ongeveer 900 speciaalzaken verdeeld over heel Polen. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.