Alnatura Super Natur Markt geopend in Offenbach

Op 7 september werd in het Duitse Offenbach de eerste Alnatura Super Natur Markt van deze stad geopend. Op een areaal van circa 400 vierkante meter vinden de klanten een groot, afwisselend en compleet assortiment van meer dan 6.000 biologische producten, waaronder veel producten uit de regio. Ook een culinaire tussenstop in de nieuwe bio-supermarkt is mogelijk: aan de koffiebar kan men warme dranken en biologische snacks bestellen om direct in het filiaal te nuttigen of mee te nemen.Het nieuwe Alnatura-filiaal is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8:00 tot 20:00 uur.

Bio uit de regio

Alnatura vindt het belangrijk dat zo veel mogelijk versproducten - bijvoorbeeld groenten, fruit, brood en bakkerijproducten - uit de regio stammen, want zo worden arbeidsplaatsen in de eigen regio veiliggesteld. Korte transportafstanden zijn bovendien een bijdrage aan milieubescherming en garanderen dat de geleverde producten dagvers zijn.

Duurzame winkelinrichting

Ook bij de vormgeving van de Alnatura-winkels hecht het bedrijf grote waarde aan duurzaamheid. Zo bestaat de winkelinrichting in de filialen overwegend uit hout, tegels van natuursteen en gerecyclede materialen. Alle gebruikte bouwstoffen worden materiaal- en energiebesparend geproduceerd en ingezet. De muren zijn geschilderd met natuurverf en glazen deuren voor de koelschappen besparen energie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.