Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kees van Zelderen portefeuillehouder Klimaat en Duurzame Energie bij LTO

Biologisch melkveehouder Kees van Zelderen uit Westerbeek is benoemd tot portefeuillehouder Klimaat en Duurzame Energie. "Klimaat en duurzame energie hebben al heel lang mijn grote belangstelling. Het is bij uitstek een onderwerp waar boeren en tuinders een oplossing hebben voor het klimaat. Met duurzaam bodembeheer en andere vormen van landgebruik kan onze sector veel koolstof vastleggen en daarnaast kunnen we in potentie enorm veel duurzame energie produceren", aldus Kees. "Met mijn grote netwerk en inhoudelijke kennis op dit gebied denk ik voor LTO een belangrijke rol te kunnen vervullen binnen deze portefeuille."

Als huidig voorzitter van de vakgroep Biologische Land- en Tuinbouw heeft Kees ervaring in het verbinden van verschillende vakgroepen en kent hij de verschillende culturen binnen de EU. "In het huidige speelveld is samenwerking in de basis belangrijk om gezamenlijk moeilijke onderwerpen niet alleen voor de korte termijn maar ook voor de lange termijn aan te pakken", voegt hij eraan toe.

Bron: LTO
Publicatiedatum: