België: ecocheques nu ook bij Biogarantie-winkels geldig

Sinds een decennium kunnen Belgische werknemers zogeheten ecocheques van hun werkgever ontvangen. Met die ecocheques kun je uitsluitend ecologische producten en diensten betalen. Zo stimuleren de cheques je om duurzame producten aan te schaffen. Om het gebruik te vereenvoudigen worden de cheques vanaf nu ook aanvaard voor alle aankopen in Biogarantie-winkels. Ecocheques zijn net als maaltijdcheques vrijgesteld van belastingen en sociale bijdragen.

Biogarantie-winkels

Een winkel met het keurmerk Biogarantie garandeert consumenten een groot assortiment voeding (minimaal 70 procent van het totaalaanbod) waarvan minstens 80 procent biologisch gecertificeerde producten zijn. Ook krijg je als klant de garantie dat onverpakte producten biologisch zijn. Bovendien is het assortiment brood, groenten en fruit, vlees en vleesvervangers, zuivel en eieren, versbereide gerechten volledig bio in iedere Biogarantie-winkel.

Voor meer informatie: www.biogarantie.be

Bron: Bio Mijn Natuur

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.