Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Panalpina Luxemburg ontvangt biolicentie

De transporthub van Panalpina op de luchthaven van Luxemburg (LUX) is officieel door Certysis gecertificeerd voor de verwerking van bio-AGF. Hiermee is Panalpina de eerste en enige gecertificeerde transporteur van verse bioproducten op LUX, één van Europa's drukste luchthavens voor het vrachtvervoer. Daarnaast geeft het certificaat het bedrijf de mogelijkheid om zijn Panalpina Perishables Network verder te ontwikkelen, niet alleen door volumegroei maar ook door te investeren in kwaliteitsprocessen en het toevoegen van waarde aan zijn dienstverlening."Om bio-AGF in de retail te mogen verkopen, moet iedere schakel van de toeleveringsketen gecertificeerd zijn door een controlerende instantie. Als de keten wordt onderbroken, verliest het product het predicaat bio," legt Quint Wilken uit, regiomanager van Panalpina Perishables Europe. 


Zo gebruikt Panalpina Luxemburg als een belangrijke Europese hub voor de import van biologische avocado's uit Latijns-Amerika. Deze worden rechtstreeks vanuit Mexico ingevlogen met Panalpina's Boeing 747-8 vrachtvliegtuig en vervolgens naar hun eindbestemmingen in Europa vervoerd. 

Panalpina beschikt nu over drie door Certysis gecertificeerde hubs op luchthavens in Europa: Londen Heathrow, Amsterdam en Luxemburg. Alle drie deze locaties zijn direct aan de snelweg gelegen waardoor de kortste route tussen vliegveld en opslag gegarandeerd is.

Voor meer informatie:
Panalpina World Transport
M: +31 627 339
lodewijk.vandevosse@panalpina.com
www.panalpina.com
Publicatiedatum: