Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

mymuesli introduceert nieuw Paleo-broertje

mymuesli heeft op 4 augustus een nieuwe mueslimix geïntroduceerd op basis van biologische ingrediënten: Paleo Raw Cacao. De basis bestaat grotendeels uit bij lage temperatuur geroosterde (krokante) noten en zaden, zoals zonnebloempitten, macadamianoten, hazelnoten, cashewnoten en amandelen. De notenmix is vermengd met grove kokossnippers, cacao nibs en cacaopoeder. De Paleo Raw Cacao bevat per portie van 50 gram slechts 6,7 gram koolhydraten en 5,2 gram suiker. Toegevoegde suikers zijn weggelaten.



Pure cacao zit vol antioxidanten. Het dagelijks eten van een kleine hoeveelheid cacao vermindert je stressniveau, verhoogt je geluksgevoel en verbetert je concentratie. De paleolithische voedingsvorm, ook wel bekend als het steentijd-dieet, focust zich op het eten van voedingsmiddelen die natuurlijk en onbewerkt zijn. Bewerkte voedingsmiddelen zoals graanproducten, suiker of zuivel worden niet gegeten.

Het produceren van een muesli zonder granen was aanvankelijk een grote uitdaging voor mymuesli. inmiddels zijn de twee al bestaande Paleo-varianten - Paleo Coconut Crunchy & Paleo Appel Crunchy - bestsellers binnen het assortiment aan muesli's.

De Paleo Raw Cacao is voor 14,90 euro verkrijgbaar bij de mymuesli Store in Utrecht en via www.mymuesli.nl.
Publicatiedatum: