Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

McDonald's UK op de bio-zuiveltoer

Zuivelgigant Arla heeft zijn partnership met McDonald's in het Verenigd Koninkrijk verlengd. Deze hernieuwde overeenkomst vormt ook meteen het startschot voor de introductie van biologische melkflesjes, die worden aangeboden bij Happy Meals in meer dan 1.270 restaurants verspreid over het VK. De flesjes van 250 ml, waarop zowel het logo van McDonald's als Arla prijkt, bereiken daarmee jaarlijks meer dan 5,5 miljoen klanten.
Jonathan Dixon, vicevoorzitter van de foodservice-afdeling van Arla: "Met dit initiatief willen we bio-melk toegankelijker maken voor al onze klanten. Dankzij deze samenwerking kunnen we de reikwijdte van onze producten aanzienlijk vergroten."

Pete Garbutt, landbouwmanager bij McDonald's UK vult daarop aan: "We zijn er trots op dit jaar meer dan 30 miljoen liter melk te zullen distribueren in onze restaurants hier in het VK."

Arla en McDonald's werken 30 jaar samen. In 2007 werd de bio-melk al gebruikt in de thee├źn, koffie en pap van McDonald's.

Bron: Arla Foods
Publicatiedatum: