Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Odin-winkel Ede vernieuwd

Afgelopen dagen is er hard gewerkt in de Odin-winkel aan de Maanderweg 42 in Ede. Alle koelingen zijn vervangen door meer duurzame varianten, het assortiment is uitgebreid en de groenteafdeling is vergroot. De winkel kan er voorlopig weer even tegen. Teamleider Marijn de Groot is tevreden: "Het ziet er weer fris en ruim uit en de eerste reacties van de klanten waren positief. En een mooie bijkomstigheid is dat we met het plaatsen van de nieuwe koelingen één van de twee aanvullende doelstellingen hebben behaald van de Eco-certificering van de winkel."



Begin 2017 zijn de Odin-winkels, inclusief de Odin Bezorgdienst Eco-gecertificeerd. Elke winkel heeft als onderdeel van de certificering twee doelstellingen gesteld om de winkels verder te verduurzamen. Voor de winkel in Ede was het vervangen van de koelingen door meer duurzame varianten de laatste nog te realiseren doelstelling. De eerste doelstelling heeft Odin enkele weken geleden al gerealiseerd voor alle Odin-winkels, namelijk door te zorgen voor afbreekbare AGF-zakjes.



Voor meer informatie: www.odin.nl
Publicatiedatum: