Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20, 22 juni & 11 juli op Aeres Warmonderhof:

Extra infodagen voor mbo-vakopleiding BD-landbouw

Om aan de grote vraag tegemoet te komen, heeft Aeres MBO Warmonderhof de komende maanden extra informatiedagen ingelast voor haar mbo-opleiding tot biologisch-dynamisch boer of tuinder.

Deze voor Europa unieke opleiding is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen die zijn geïnteresseerd in werken in de biologisch- dynamische landbouw, stads- of zorglandbouw of overwegen een eigen bedrijf te beginnen in deze richting. De infodagen worden gehouden op dinsdag 20 juli (opleiding stadslandbouw, Amsterdam) en donderdagen 22 juni en 11 juni (alle opleidingen Dronten en Amsterdam).

Wonen, werken, leren

Deze vakopleiding leidt op tot groenteteler, veehouder, fruitteler of akkerbouwer, maar dan op een biologisch-dynamische manier. Op Warmonderhof gaan leren, wonen en werken hand in hand. De voltijdstudenten zitten elke morgen in de klas en werken elke middag op het land, in de stallen of de kas. Ze wonen op het erf. Overweeg je deze opleiding te doen? Dan kun je op 22 juni een dagje meelopen om te kijken of deze intensieve opleiding wat voor je is. Voor deeltijdstudenten biedt de school een opleiding waar leren en werken hand in hand gaan. De deeltijdstudenten zijn volwassenen die in twee jaar tijd een nieuwe carrièreperspectief kunnen creëren, door gemiddeld een dag per week naar school te gaan en twee dagen per week te werken op een biologisch(dynamisch) bedrijf naar keuze.
 

Na de opleiding

Afgestudeerden van Warmonderhof kom je tegen in binnen- en buitenland, als ondernemer of medewerker op grote en kleine biologische of biologisch-dynamische (zorg-)boerderijen of stadslandbouwprojecten, in allerlei uitvoerende of leidinggevende functies in natuurvoedingswinkels, groothandels of productverwerkende bedrijven. De opleiding is ook een goede opstap voor alle soorten hbo-opleidingen.
 
Geïnteresseerd? Je moet je daarvoor wel vooraf even aanmelden.
Publicatiedatum: