Het biocafé, dat 12 april van start ging, is inmiddels in volle gang. De eerste biologische telers hebben zich inmiddels aangemeld tijdens de 2e bijeenkomst op 10 mei. Ook deze bijeenkomst was goed bezocht en er vond goede discussie plaats. Tevens werd besloten om het biocafé niet steeds de 2e, maar de 1e woensdag van de maand plaats te laten vinden.
Het biocafé is een goede gelegenheid om collegatelers te spreken en om met elkaar goede discussies over actuele vragen te hebben. Het biocafé is het eerste initiatief vanuit de Bioacademie, ingezet door Delphy en Van Tafel naar Kavel. Doel van het biocafé is om biotelers in een informele sfeer de mogelijkheid te geven actuele teeltvragen bij ervaren adviseurs en collegatelers neer te leggen en een gericht advies daarover te krijgen. Daarnaast is het doel biotelers elkaar te laten ontmoeten na afloop van het 'spreekuur'.
Komende woensdag 7 juni vindt daarom het 3e biocafé plaats. De avond is ook open voor geïnteresseerde telers, zodat men kennis kan maken met het concept.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
Abonneren
Vacatures
7 juni, Swifterbant
Biocafé krijgt derde editie
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-25 Resultaten 2024 Trendrapport Nederlandse en Belgische foodsector
- 2023-09-25 Vereniging 013Food organiseert informatief bio-ontbijt met 'Bio boeren uit de buurt'
- 2023-09-22 Resistentie maakt het verschil tijdens de Discovery Field Days en Hydro Demo Days Enza Zaden
- 2023-09-21 Zelf bio-pompoenen oogsten in de Westbeemster: 23 september
- 2023-09-21 Vlaamse bio-boeren ontdekken technische nieuwigheden op vakbeurs in Frankrijk
- 2023-09-21 Fotoreportage bio-exposanten Gastvrij Rotterdam 2023
- 2023-09-20 23 september: Duurzame markt in Leeuwarder Foodhal
- 2023-09-20 Triodos Festival trekt meer dan 8.000 bezoekers
- 2023-09-19 Thema BioBorrel maandag 9 oktober is 'Glyfosaat: NEE'
- 2023-09-19 19 mei 2024: BD Feest van de Eeuw
- 2023-09-14 "Nodig politici uit op het erf"
- 2023-09-14 Ontdek de nieuwste trends en smaken op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023: 2 en 3 oktober
- 2023-09-13 Erfbijeenkomst: Hoe ziet de toekomst van een agrarisch bedrijf eruit?
- 2023-09-13 Biologische sector bijeen in Augsburg
- 2023-09-13 Biodyneren in de nazomer
- 2023-09-12 Bezoek een kas in België als groep of vereniging
- 2023-09-12 Bio-boerderijen openen deuren tijdens Rotterdam de boer op!-dagen
- 2023-09-12 Fermenteren en eetbare wilde planten ontdekken
- 2023-09-08 Aardappelspektakel Potato Europe 2023 internationaler dan ooit
- 2023-09-08 "We kunnen best naar een ecologisch verantwoord eetpatroon"