Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landwijzer komt met promocampagne tijdens 20-jarig jubileum

Het Landwijzer-leertraject voor biologische landbouw bestaat 20 jaar. Omdat het opleidingscentrum mensen wil blijven inspireren om zich daadwerkelijk te engageren voor een andere landbouw, zijn ze een promotiecampagne gestart. In deze campagne brengt Landwijzer zes (oud-)cursisten in beeld. Samen tonen die een mooi en divers palet van vernieuwende waarden in de landbouw die Landwijzer met zijn leertraject wil ondersteunen. Bij elk beeld hoort ook een citaat. Je vindt de beelden met citaat hier.



Tussen 1997 en 2015 studeerden 189 mensen af aan het leertraject. Maar liefst 65 procent daarvan is nu nog altijd actief in de biologische landbouw. Op deze kaart kan je zien hoe Landwijzer in die 20 jaar zijn stempel heeft gedrukt op het aanbod van biologische landbouwers in Vlaanderen.

Het campagnemateriaal zal ook gedrukt worden verspreid. Er komen postkaarten en drie portretten verschijnen eveneens op A2-posters. Je kan als bedrijf, winkel of organisatie dit gedrukt materiaal ook gratis aanvragen en ophangen in je bedrijf. Op die manier draag je bij tot de uitbouw van de biologische landbouw. Het materiaal bestellen doe je hier.

Bron: BioForum Vlaanderen
Publicatiedatum: