Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Meer te beleven en te ervaren met marktpleintjes"

Ekoplaza Amstelveen is verhuisd, vergroot en vernieuwd

Eind 2016 is een nieuwe locatie gevonden voor Ekoplaza in Amstelveen. De 'oude' winkel aan het Hueseplein was slechts 190 vierkante meter groot en was nog niet omgebouwd tot de nieuwste Ekoplaza-formule. Ondanks dat klanten dat nooit erg hebben gevonden, want, een winkel is natuurlijk meer dan een formule, bestond de wens om deze winkel in een nieuw jasje te gieten al langer.

Aangezien biologisch door steeds meer partijen wordt aangeboden, moet er meer gedaan worden om de klant te laten kiezen voor Ekoplaza. Dit is dan ook gerealiseerd in de nieuwe winkel van bijna 300 vierkante meter aan de Van der Hooplaan 104-106 aan de zuidzijde van Amstelveen.In deze winkel is een marktsfeer gecreƫerd. Zo komt de klant binnen in een groenteplein en openbaart zich na de olietap een brood- en kaasafdeling die wordt afgebakend door een antieke handkar. Ook hier is een pleineffect van een markt vormgegeven.Daarna een uitgebreide DKW-opstelling met hoge schappen alwaar de klant, doordat men niet op ieder punt de hele winkel kan doorkijken, rustig even doorheen kan dwalen. Vanuit de DKW komt de klant vanzelf op het volgende marktplein terecht, namelijk de HVC-afdeling. Deze is afgeschermd met een ruime adviesbalie die de klant de mogelijkheid biedt om producten te testen. Het marktgevoel wordt compleet door een koffiebar aan het raam, kijkend over de winkelstrook. Hier kan men even onthaasten met een kopje koffie of thee.Op 11 april jongstleden is de winkel feestelijk geopend en een week later werd er een speciale klantenavond gehouden om bestaande en nieuwe klanten kennis te laten maken met Ekoplaza en haar leveranciers.
 


Bedrijfsleider Frans van Rheenen: "De winkel is met gevoel en inzicht vormgegeven waarin ik, en dat heb ik als bijzonder ervaren, ook mijn eigen inzicht en ervaring mocht inbrengen. Het gehele team kijkt tevreden naar de vormgegeven marktpleintjes in de winkel. Er is meer te beleven en te ervaren in deze nieuwe Ekoplaza."

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl
Publicatiedatum: