Multi-use gel van Aloë vera verzacht en verkoelt

De collectie parfum- en alcoholvrije producten met aloë vera van The Body Shop is klinisch bewezen geschikt voor gevoelige huid en werkt rustgevend bij tekenen van irritatie. Aloë vera is van nature rustgevend voor de huid en ideaal voor jeukende, rode huid die snel allergische reacties vertoond.

Verzachtend en verkoelend

De Multi-Use Soothing Gel, verrijkt met biologische Community Trade aloë vera uit Campeche, Mexico, hydrateert en verkoelt de huid. Het heeft een rustgevende werking. Je kan het aanbrengen op je lichaam, handen en gezicht. Het bevat geen parfum, kleurstoffen, alcohol of conserveringsmiddelen. Wil je specifiek de gevoelige huid rondom de ogen en lippen hydrateren, dan biedt de vernieuwde Instant Relief Eye & Lip Care verkoeling.Het merk werkt samen met de Campeche Farmers, die aloë planten verbouwen op biologisch gecertificeerd land dichtbij drie waardevolle regenwoud biosfeerreservaten. De kleinschalige boeren verbouwen aloë-planten om The Body Shop te voorzien van aloë vera bladeren. De leverancier verwerkt de verse aloë vera bladeren in geconcontreerd poeder, waarmee werkgelegenheid wordt verschaft voor mensen tijdens de piekproductie-maanden.

Voor meer informatie: www.thebodyshop.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.