Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook dit jaar weer: winactie Ekoland paascampagne

Klanten van maar liefst 80 natuurvoedingswinkels maken in de aanloop naar Pasen kans op vele prijzen. Van een gratis Ekoland-brunchproduct tot een brunchpakket ter waarde van 25 euro of de landelijke hoofdprijs: een uitgebreide biologische brunch voor twee personen ter waarde van 100 euro bij een restaurant in de buurt.

Dit is de tweede keer dat Ekoland een paascampagne organiseert. Vorig jaar was het een groot succes. Greet Jansen van Bio bij Jansen: "Klanten vinden het erg leuk om juist met de feestdagen een cadeau te krijgen. Dat je snel in de prijzen valt, en direct een gewonnen product mee naar huis krijgt, draagt zeker bij aan het succes."
 Meedoen is een eitje

Bij iedere besteding van 10 euro ontvangen klanten een Ekoland-paaslot. Als ze het lot openscheuren, zien ze of zij een speciaal paasproduct gewonnen hebben. Meedoen aan de hoofdprijs, de paasbrunch, kan door het paaslot weer in te leveren bij de winkel. Voor meer informatie over de actie en de actievoorwaarden kijk op: www.ekoland.nl/acties.

Ekoland, het huismerk van de natuur

Ekoland gelooft dat biologische voeding het beste is voor zowel onszelf als de leefomgeving. Ekoland biedt een betaalbare biologische basis voor in het keukenkastje, waaronder sappen, oliƫn, rijst of jam. De producten zijn verkrijgbaar bij meer dan 400 natuurvoedingswinkels in Nederland.

Voor meer informatie, neem dan een kijkje op www.ekoland.eu of de Facebookpagina om niets te missen. Ekoland is een eigen merk van Natudis (www.natudis.nl).
Publicatiedatum: