Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lubbe Lisse doneert aan nieuwe bio-bollenwerkplaats van zorgtuinderij

Lubbe Lisse heeft een cheque van 5.000 euro overhandigd aan zorgtuinderij Croon en Bergh in Burgerbrug. Het geld wordt gebruikt voor de inrichting van de nieuwe werkplaats waar onder andere bloembollen ingepakt worden.

Voor de bouw van de nieuwe werkplaats is een geldinzamelingsactie opgericht. De werkplaats is ontstaan omdat er in de zorgtuinderij Croon en Bergh in Burgerbrug de behoefte bestond om meer werkzaamheden en een werkruimte te creëren.Inpakken van biologische bollen

In de nieuwe werkplaats worden verschillende biologische bloembollenmengsels ingepakt door de bewoners van Croon & Bergh. De biologische bollen komen van John en Johanna Huiberts van Huiberts Biologische bloembollen. Hun dochter is inwoner van de zorgtuinderij.

Er is nog meer geld nodig om de werkruimte te bekostigen. Voor informatie kan men contact opnemen met de fondsenwerver voor Croon & Bergh, Friso Vonder. ([email protected])

Zorgtuinderij Croon & Bergh

Croon & Bergh​ is een zorgtuinderij en onderdeel van de antroposofische zorginstelling Scorlewald. In deze kleinschalige woonvorm wonen en werken acht mensen met een intensieve zorgvraag.

Bron: Bloembollen Visie
Publicatiedatum: