Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overname voor Organic food for you Rotterdam

Na de opening van bio-speciaalzaak Organic food for you in december 2014, met
vestigingen in Amsterdam, Bergen, Laren en Den haag, is er tevens gewerkt aan een Rotterdamse Organic aan de Lusthofstraat in de wijk Kralingen. Oprichters en eigenaren Eric Verduin en Job Achthoven ervaren dat Organic niet de juiste aansluiting kan vinden. De afgelopen twee jaar zijn er diverse aanpassingen gedaan binnen de winkel, maar dat heeft niet geleid tot het gewenste resultaat.



De winkel gaat over in de handen van Rina van der Stok, Ekoplaza-onderneemster in Rotterdam, Delft en Leiden. Met de naamsbekendheid van Ekoplaza en de ervaring van Rina van der Stok binnen deze regio, verwachten de heren dat het biologische gedachtegoed van de speciaalzaak op deze locatie beter tot zijn recht komt.



Verduin en Achthoven zijn blij met de overname. Organic food for you gaat zich richten op de verbetering van de bestaande winkels. Daarbij horen een nieuwe look en feel waarbij het bourgondische assortiment een nog grotere rol gaan spelen binnen het concept. De eerste aanpassingen zijn reeds doorgevoerd in diverse huismerk producten, de verdere uitrol zal het komende jaar plaatsvinden.

Voor meer informatie:
Eric Verduin
06-51119107
eric@organicfoodforyou.nl
Publicatiedatum: