16-17 november

Line-up Nordic Organic Food Fair Theatre bekendgemaakt

Het volledige programma van alle seminars op de Nordic Organic Food Fair is bekendgemaakt. Plantagon, Organic Denmark, KRAV, Coop Zweden, Scandinavian Organics, Södertälje Municipality, Too Good To Go, EkoMatCentrum, GRØD, The Swedish Food Federation (Livsmedelsföretagen), Ekoweb en Organic Sweden zullen acte de présence geven op de vakbeurs die in Malmö (Zweden) op 16 en 17 november plaatsvindt. Toonaangevende sprekers zullen een reeks onderwerpen aansnijden, zoals stedelijke voedselproductie, biologisch voedselconsumptie, voedselverspilling en landbouw.

De verkoop van biologische voeding en dranken stijgt nog altijd in de Scandinavische landen. Nordic Organic Food Fair is de enige vakbeurs in de regio die in zijn geheel is gewijd aan de biologische voedingssector. De organisatie rekent op duizenden bezoekers, waaronder retailers en foodservice professionals. Op de beurs zullen zij exclusieve inzichten kunnen opdoen over nieuwste producten en trends.
 
Voor meer informatie:
www.nordicorganicexpo.com/education/organic-theatre
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.