BronchActive Poeder nu ook voor drinkautomaat jongvee

BronchActive vloeibaar is sinds de introductie in oktober 2015 succesvol gebleken. Het middel stimuleert krachtig de drinklust bij kalveren en zorgt voor het behoud van gezonde longen. Opstartproblemen worden met BronchActive tot een minimum beperkt. Sinds deze maand is er een nieuwe variant beschikbaar: BronchActive Poeder voor de drinkautomaat.

BronchActive Poeder geeft het zelfde eet- en drinklust opwekkende effect en kan gemakkelijk worden toegepast in de drinkautomaat. Een uitkomst, want de meeste luchtwegproblemen ontstaan vaak op een leeftijd van 4 tot 5 weken. Verreweg de meeste problemen komen voor bij kalveren aan de drinkautomaat (groepshuisvesting).BronchActive Poeder is tevens geschikt voor lammeren en is toegestaan in de biologische melkveehouderij.

In onderstaande video vertelt de heer Klaver uit Burgerbrug en mevrouw Bonestroo uit Doornspijk over het effect van BronchActive en hun ervaringen met het product.Voor meer informatie:
www.ecostyle.nl/veehouderij

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.