16-20 oktober: Sial Paris

Overzicht Nederlandse bio-standhouders op Sial Paris

Sinds ruim een halve eeuw streeft de internationale voedingsmiddelenvakbeurs SIAL ernaar om het grootste wereldwijde netwerk voor professionals in de voedingsmiddelenbranche te organiseren. Een doelstelling die met verve is bereikt. Het aangekondigde positieve resultaat van de aankomende beurseditie van de SIAL Paris, van 16 tot en met 20 oktober 2016 in Paris Nord Villepinte, onderstreept de toonaangevende positie van de tweejaarlijkse vakbeurs als inspiratiebron voor de voedingsmiddelenindustrie en als uniek trefpunt voor het ontdekken van actuele en toekomstige ontwikkelingen.

Bij vakbeurs zijn de volgende Nederlandse standhouders betrokken (in alfabetische volgorde):

Berrico Food Company B.V
Stand: 4 K 038

BIOBANDITS
Stand: 2 S 030

BRINKERS FOOD BV
Stand: 5a H 125

Crème de la Cream Company B.V.
Stand: 5C F 097

DO-IT Dutch Organic International Trade
Stand: 5a H 028

DE SMAAKSPECIALIST
Stand: 2 S 034

Doens Food
Stand: 4 M 025

ENRICO. PRODUCTS TOUCHED BY THE SUN
Stand: 5b M 098

F&F EUROPE - FLM FOOD INGREDIENTS
Stand: 5a L 082

GROZETTE BV
Stand: 6 E 054

KAPPERS FOODS/ EURO POULTRY
Stand: 6 H 152

KAPTEIN
Stand: 7 C 022

M.B. Nieuwenhuijse B.V. (Marbo)
Stand: 2 S 040

Maya Gold Trading b.v.
Stand: 5a L 027
 
NATUREL WEST CORP EU
Stand: 5a H 038

NORA BANKETBAKKERIJ BV
Stand: 5a H 217
 
NUTLAND B.V.
Stand: 5a M 195

PEETERS PRODUKTEN BV - PENOTTI
Stand: 5a G 125

PRODALIM BV
Stand: 5C F 057

RedOrange
Stand: 6 B 100

Rhumveld Winter & Konijn B.V.
Stand: 2 P 026

ROSIES GLUTEN FREE BREAKFAST CEREALS
Stand: 2 S 032
 
SALUD FOODGROUP EUROPE B.V.
Stand: 5a S 139

SanoRice
Stand: 5a J 017

SCELTA MUSHROOMS - CHAMPI'MER
Stand: 5a T 094

Smilde Foods BV
Stand: 5b M 106

TRADIN ORGANIC AGRICULTURE BV
Stand: 5a J 005

VAN DIERMEN MASTERBAKERS
Stand: 5a M 118

Vandersterre Holland
Stand: 7 D 102

ZANDBERGEN WORLD'S FINEST MEAT
Stand: 6 C 210

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven