Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
11 oktober

Winterse kookwedstrijd met kalfsvlees in de hoofdrol

Vleeskalverenboerderij Eco Fields organiseert op 11 oktober een kookwedstrijd in Wekerom, Gelderland. Acht chefs gaan de strijd met elkaar aan om het lekkerste wintergerecht te bereiden met het kalfsvlees van het bedrijf. In juni dit jaar hield Eco Fields al eerder een kookwedstrijd, toentertijd met als doel om een e-kookboek samen te stellen. In navolging hierop start de boerderij met een nieuwe kookwedstrijd met alleen winterse gerechten.



Komende maandag zullen diverse chefs de strijd aangaan om hun 'signature dish' te bereiden. Ze hebben de keuze om een gerecht te bereiden met Ossobuco, Hals/nek, Sucade of Ribstuk. De volgende restaurants doen mee aan de wedstrijd: Van de Valk Veenendaal, aan Sjuuteanjd, Bilderberg 't Speulderbos, Cafe Arnhem, Bilderberg Park hotel, Hotel haarhuis, Alberto's en De Babbel.

Voor meer informatie:
Eco Fields B.V.
Matendijk 1
6733 JD Wekerom
0318-461344
info@ecofields.nl
www.ecofields.nl
Publicatiedatum: