De Natuurwinkelformule opent twee nieuwe winkels en groeit daarmee naar een totaal van 29 winkels. De winkels worden geopend door Natuurwinkelondernemers met goedlopende zaken in Utrecht en Emmen.

Pieter Tent, eigenaar van de Natuurwinkel in Utrecht neemt de Maretak uit Huizen over. "Consumenten willen graag goed, gezond en eerlijk eten. Bewust boodschappen doen is de trend. Het complete biologische assortiment van Natuurwinkel sluit hier prachtig bij aan. Daarom neem ik de uitdaging graag aan om ook de consument in Huizen te laten kennismaken met Natuurwinkel."

In Winschoten wordt de Ekoplaza winkel overgenomen door Winy Schuiling en Roelof Schepers, de ondernemers van de Natuurwinkel in Emmen. Het enthousiasme van consumenten over biologische natuurvoeding neemt toe. Roelof en Winy merken dat al langer in hun vestiging in Emmen. "We zien dat mensen steeds bewuster bezig zijn met hun voeding. Daar spelen we met Natuurwinkel succesvol op in. Toen we hoorden dat de ondernemers van de Ekoplaza vestiging in Winschoten wilden stoppen, besloten we meteen om deze winkel over te nemen. Zo blijft biologische natuurvoeding bereikbaar voor de mensen in Winschoten en omgeving."Natuurwinkelformule

Niet alleen consumenten zijn enthousiast, ook steeds meer ondernemers weten Natuurwinkel te vinden. Steven van Wijk, algemeen directeur van moederbedrijf Natudis: "Natuurwinkel is een franchiseconcept. Wij geloven dat zelfstandige ondernemers het verschil kunnen maken en wij helpen hen bij succesvol ondernemen. De concurrentie vanuit de supermarkt neemt toe en je merkt dat ondernemers zich afvragen of ze op eigen kracht moeten blijven ondernemen of zich misschien toch moeten aansluiten bij een samenwerkingsverband waarin hun zelfstandigheid wordt gerespecteerd. We gaan hierover graag in gesprek met ondernemers en zoeken constant naar geschikte locaties om onze ambitie verder te verwezenlijken: landelijke aanwezigheid."

Voor meer informatie:
www.natudis.nl