Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
23 en 24 september met kookkunstenares Elles Kiers

Diner in de kas op de Tuinen van Weldadigheid

Het wordt inmiddels een traditie, het diner in de kas met Elles Kiers. In een fantastische groene oase wordt ter plekke voor u gekookt. En hoe! Elles Kiers tovert de op zich al bijzondere en biologische producten van de tuinen om in nog bijzonderder gerechten. Ze houdt van onverwachte combinaties en experimenteren. Zoveel mogelijk ingrediƫnten komen van de Tuinen. "Elles gaat in ieder geval iets doen met eetbare bloemen, de bijzondere gemengde krieltjes waar maar liefst 100 soorten in kunnen zitten, de 150 soorten bonen met allerlei kleuren en vormen, de 80 knoflookrassen en thee uit de tuin. Daarnaast kunt u van vele andere culinaire verrassingen proeven. Het diner begint bij licht maar langzaam wordt het donker en verandert de sfeer naar sprookjesachtig", vertelt Jolanda Loonstra.Voor 55 euro hebben de gasten een volledig avondje uit, inclusief drankjes en koffie/thee na. Het diner begint om 19:00 uur. "Voor de tuinliefhebber is het leuk om wat eerder te komen zodat u nog tijd heeft om rond te struinen over onze 2 hectare grote bezoekerstuin zodat u met eigen ogen kunt aanschouwen hoe uw eten groeit. U bent vanaf half 6 welkom op de tuinen", aldus Jolanda.

Opgeven (noodzakelijk) kan via [email protected]. Voor meer informatie over de kunsten van kok Elles Kiers zie www.elleskiers.wordpress.com.

En voor eenieder die de tuinen nog wil zien dit jaar. Dit is meteen het laatste weekend van 2016 dat winkel en tuinen open zijn. Van 11:00 tot 17:00 uur.

Voor meer informatie:

Hospitaallaan 48
9341 AH Veenhuizen
www.detuinenvanweldadigheid.nl
Publicatiedatum: