Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Warmonderhof Avondklas, 26 september:

Jan Graafland (Weleda) over het wonder van 'potentiëren' en 'dynamiseren'

Jan Graafland is kruidenteler bij Weleda en heeft zo'n 20 jaar ervaring met het bereiden van homeopathische geneesmiddelen. In de Avondklas van maandag 26 september op Warmonderhof zullen ze de betekenis daarbij van roeren, ritme en rituelen onderzoeken. Want ook biologisch-dynamische landbouwpreparaten worden op homeopathische wijze toegepast.
 
Roeren, ritme en rituelen worden ook wel 'potentiƫren' en 'dynamiseren' genoemd. Het is nodig om te kunnen bewegen tussen stof en geest. Het publiek wordt gevraagd, gebruik te maken van zijn eigen kritische vermogen om van geloven naar weten te komen.

Over de Avondklassen

Alle avondklassen van dit najaar staan inmiddels vermeld op de website van Warmonderhof, zodat u de data alvast kunt reserveren in uw agenda. Warmonderhof Avondklassen beginnen altijd om 20:00 uur in de Warmonderhofzaal aan Wisentweg 12 in Dronten. Het zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Elke avond staat op zichzelf. Andere Avondklassen vindt u op www.warmonderhof.nl. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door de Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw en voeding, Stichting Demeter, Stichting Warmonderhof en Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl
Publicatiedatum: