Reisverslag Japan #5:

Echte Japanse tamari heeft minimaal 18 maanden nodig

Tamari is een krachtige Japanse sojasaus die in meerdere opzichten ver afstaat van de zoete sojasauzen die in Nederland gangbaar zijn. De smaak van tamari is niet alleen onvergelijkbaar, de tamari van TerraSana gaat ook een bijzonder authentiek productie- en fermentatieproces door. Een proces van (minimaal 18!) máánden. De manier van produceren is werkelijk indrukwekkend van het begin tot het einde: van de actieve fermentatie tot het zeer arbeidsintensieve persproces.Reisverslagen Japan

In mei brachten een viertal medewerkers van TerraSana een bezoek aan hun Japanse producenten. Peter Jacobs legde in woord en beeld vast hoe TerraSana's producten gemaakt worden. Lees hier zijn reisverslag en verbaas je over de arbeidsintensieve, ambachtelijke manier waarop tamari gebrouwen wordt.


Korte films: how do they do it?

In een paar minuten een goed idee krijgen van hoe de productie van tamari er in Japan aan toegaat? Bekijk dan dit filmpje:Meer weten over de Japanlijn van TerraSana? Klik hier voor een overzicht van alle producten.Heeft u meer achtergrondinformatie nodig over de Japanse producten? Ga naar deze pagina.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven