Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yaviva introduceert eco anti-verouderingsproducten van Yverum

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof met de briljante eigenschap dat het vele malen haar eigen gewicht aan vocht kan opnemen. Dit maakt de huid mooi glad en stralend. Hyaluronzuur is het ideale ingrediënt in huidverzorgingsproducten, en dat weten de ontwikkelaars van Yverum ook.

De biologisch gecertificeerde verzorgingsproducten van Yverum – het eco cosmeticamerk dat sinds kort door Yaviva vertegenwoordigd wordt – bevatten een hoge concentratie hyaluronzuur. Dit is een substantie die van nature in het bindweefsel van het menselijk lichaam aanwezig is. Omdat de stof vele malen haar eigen gewicht aan vocht kan opnemen, zorgt het voor optimale hydratatie van de huid.


Triple hyaluronzuur en Reforcyl

De producten uit de Yverum hyaluron anti-ageing lijn bevatten het bijzondere triple hyaluronzuur, dat bestaat uit drie elementen. Het laag moleculair hyaluronzuur hydrateert de huid actief. Het middel-moleculaire hyaluronzuur werkt als een langdurige vochtinbrenger en het hoog-moleculaire hyaluronzuur beschermt de huid tegen uitdroging.

Naast triple hyaluronzuur bevatten de producten Reforcyl; een natuurlijk ingrediënt dat gemaakt wordt van ginseng en cistusplanten. Reforcyl verhoogt het vochtgehalte in de huid, verhoogt de elasticiteit, stevigheid en regeneratie, versterkt de natuurlijke afweer en vermindert zichtbaar rimpels, waardoor de huid zichtbaar gladder wordt.De combinatie van deze twee bijzondere ingrediënten maakt de Yverum anti-ageing producten tot zeer hoogwaardige en krachtige verzorgingsproducten. Ze zijn zuinig in gebruik en geven een verbluffend effect. Eigenlijk moet je het gewoon zelf ervaren…

Naturally Yours

Verum betekent 'waarheid' in het Latijn en staat centraal in de filosofie van Yverum. Een creatief team van deskundigen implementeert deze filosofie op verantwoorde wijze. Dit heeft geresulteerd in huidverzorgingsproducten van hoge kwaliteit, ECO gecertificeerd en natuurlijk vrij van synthetische conserveringsmiddelen en geurstoffen, siliconen, minerale oliën, parabenen, PEG en andere irriterende stoffen. Krachtige, natuurlijke anti-ageing, dat is Yverum.

De producten van Yverum zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi en webwinkel Natuurlijk Zuiver.


Over Yaviva

Yaviva is de nummer 1 groothandel in de Benelux als het gaat om natuurlijke en biologische cosmetica. Yaviva heeft slechts één doel: de wereld 'vermooieren'. Met merken als NVEY ECO, Alphanova SUN, Boho Cosmetics, La fare 1789 en nu ook Yverum komt Yaviva steeds een beetje dichter bij dit doel. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.

Voor meer informatie: www.yaviva.nl
Publicatiedatum: