Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BieslandDagen: Eerste weekend van september

Op zaterdag 3 en zondag 4 september vindt de 11e editie van BieslandDagen plaats in de polder van Biesland. Een uniek stuk groengebied midden in het verstedelijkte gebied. Een plek waar mensen komen om te ontspannen en te genieten van al het moois wat er te zien en te beleven is. Het hele jaar is dit gebied te bezoeken, maar één keer per jaar in het eerste weekend van september, gebeurt er iets bijzonders in het gebied, dan zijn er namelijk de BieslandDagen. Aan de Bieslandseweg 1 is de biologisch-dynamische melkveehouderij Hoeve Biesland gevestigd.



Tijdens dit weekend gebeuren er leuke, lekkere en leerzame activiteiten voor jong en oud. Dit jaar is een zeer gevarieerd programma opgesteld: men kan bijvoorbeeld de streekmarkt bezoeken of meedoen aan het boerendoepad-spektakel, of men kan komen kijken naar de landelijke schapendrijfwedstrijd en genieten van de vele muzikale optredens die op verschillende plekken in het gebied staan. Het uitgebreide programma is te vinden op de website www.bieslanddagen.nl.



Let op: De Noordeindseweg (vanuit Delfgauw) en een deel van de Tweemolentjeskade (vanuit Delft) zijn tijdens het evenement afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Deze afsluiting draagt bij aan de veiligheid van de bezoekers. Excuses voor het ongemak.
 


Plaats: Polder van Biesland, Noordeindseweg en Bieslandseweg.
Wanneer: zaterdag 3 september 2016 van 12:00 tot 17:00 uur en zondag 4 september 2016 en 10:00 en 17:00 uur.

Voor meer informatie: www.bieslanddagen.nl
Publicatiedatum: