Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Tijdens de lunch besteld, voor het diner uur in huis'

Uniqlekker.nl start met same-day-delivery

De dienstverlening van online winkels gaat steeds verder. Het is nu mogelijk om tijdens de lunch online je boodschappen te doen, en ze 's avonds voor het eten thuis te ontvangen. uniqlekker.nl is als eerste begonnen om deze service in een groot deel van Nederland te realiseren (de Randstad, Twente, Achterhoek en Salland, inclusief Het Gooi en Arnhem).
 
Internetmarktplaats
uniqlekker.nl lijkt een gewone webshop maar is in feite een internetmarktplaats. De duurzame levensmiddelen en streekproducten worden direct van één of meer van de deelnemende lokale producenten gekocht. Boodschappen die voor 13.00 uur door de consument worden besteld, kunnen dezelfde avond vanaf 17:00 uur worden thuisbezorgd. De klant kan kiezen uit levertijdblokken van een uur, zonder er extra voor te betalen.


 
Duurzaam label
Streekproducten die alleen regionaal verkrijgbaar waren, zijn nu voor iedere bewuste consument bereikbaar. Van Nederlandse kwaliteitswijn tot antibioticavrije kip, van biologisch brood tot eko-sla, van regionale maaltijdbox tot erkend boerderijzuivel of 100% puur biologisch fruitsap. Alle producten die aangeboden worden, zijn ambachtelijk bereid of hebben een duurzaam label. Het productaanbod groeit continu door nieuwe deelnemende partners. Het minimum bestel bedrag is 45 euro. Aflevering is gratis boven de 80 euro.
 
Logistiek
De logistiek wordt verzorgd door Müller Fresh Food Logistics. Müller is specialist in de logistiek van koelverse- en diepgevroren levensmiddelen. Door de leveringen van tientallen en later honderden leveranciers te bundelen, worden grote milieubesparingen gerealiseerd. Müller ontving door haar bundeling al in 2013 een LEAN and GREEN STAR voor 36.1 procent CO2-reductie. Ook is Müller Fresh Food Logistics BIO-gecertificeerd.
Publicatiedatum: