Zuurgraad tussen 0,3%-0,5%

Prime Olive Oil: gemaakt van Griekse Koroneiki-olijven

Prime Olive Oil is afkomstig uit Griekenland (Kreta) alwaar volgens eeuwenoude traditie de meest zuivere olijfolie wordt geproduceerd. De olijven zijn handmatig geplukt en gesorteerd en na de oogst worden deze direct koud geperst. De olijfolie is ongefilterd en gemaakt van 100% Koroneiki olijven. Met een zuurgraad tussen 0,3%-0,5% mag deze olijfolie subliem zuiver worden genoemd. Het rookpunt is vastgesteld op 190°C. Dit betekent dat Prime zowel koud als warm te gebruiken is, met behoud van smaak en kwaliteit! (H)eerlijk gezond in salades en zeer smaakvol om in te bakken en braden.Olive Oil Company

Conchita Dubbeld en Ruth van den Berg zijn de eigenaren van Olive Oil company bv. Ze zijn gestart in 2010 en hebben jarenlang geproefd, geplukt, gecontroleerd en zich laten adviseren door top koks. Paul Fagel, topchef, vindt deze olijfolie 'Een (h)eerlijke verrassing van de natuur'.

Prime Olive Oil is verkrijgbaar bij Natudis.

Voor meer informatie: www.natudis.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.