Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Zuurgraad tussen 0,3%-0,5%
Prime Olive Oil: gemaakt van Griekse Koroneiki-olijven
Prime Olive Oil is afkomstig uit Griekenland (Kreta) alwaar volgens eeuwenoude traditie de meest zuivere olijfolie wordt geproduceerd. De olijven zijn handmatig geplukt en gesorteerd en na de oogst worden deze direct koud geperst. De olijfolie is ongefilterd en gemaakt van 100% Koroneiki olijven. Met een zuurgraad tussen 0,3%-0,5% mag deze olijfolie subliem zuiver worden genoemd. Het rookpunt is vastgesteld op 190°C. Dit betekent dat Prime zowel koud als warm te gebruiken is, met behoud van smaak en kwaliteit! (H)eerlijk gezond in salades en zeer smaakvol om in te bakken en braden.
Olive Oil Company
Conchita Dubbeld en Ruth van den Berg zijn de eigenaren van Olive Oil company bv. Ze zijn gestart in 2010 en hebben jarenlang geproefd, geplukt, gecontroleerd en zich laten adviseren door top koks. Paul Fagel, topchef, vindt deze olijfolie 'Een (h)eerlijke verrassing van de natuur'.