Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AllergieBeurs overgenomen door PlusProducties

De AllergieBeurs, de informatieve consumentenbeurs voor iedereen die 'lekker wil leven met een allergie' is overgenomen door PlusProducties, producent van onder meer de Nationale GezondheidsBeurs en de 50PlusBeurs. Door de overname zal de tiende jubileumeditie van de AllergieBeurs in capaciteit verdubbelen. De beurs verhuist naar De Jaarbeurs Utrecht en vindt gelijktijdig plaats met de Nationale GezondheidsBeurs van 2 tot en met 5 februari 2017. De AllergieBeurs is eerder onder meer in Expo Houten georganiseerd door Allergieplatform.nl. Directeur Marloes Collins van Allergieplatform.nl blijft als adviseur aan de beurs verbonden bij de inhoudelijke voorbereiding.

Met de overname en verdere samenwerking zetten de partners een volgende stap naar groei en professionalisering van de AllergieBeurs, aldus PlusProducties directeur Alexander van de Kerkhof. Van de Kerkhof: "De AllergieBeurs is een perfecte aanvulling op de Nationale GezondheidsBeurs, waarbij de deskundigheid en het netwerk van Allergieplatform.nl samen met de commerciële en organisatorische ervaring van PlusProducties een aantrekkelijke propositie bieden voor aanbieders in de groeiende markt van 'gezondheid en een gezonde leefstijl, met of zonder allergie'."

Méér beursdagen en méér capaciteit voor exposant én bezoeker in 2017
Verbreding, verdieping en toegankelijkheid van het aanbod staan daarbij centraal. De AllergieBeurs krijgt twee extra beursdagen (van 2 naar 4 dagen) en verwacht liefst 45.000 bezoekers met een grote variatie aan specialistische exposanten, actieve workshops en inhoudelijke presentaties en allergietests.

Voor meer informatie: www.allergiebeurs.nl
Publicatiedatum: