Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Share a perfect day met BioToday

De producten van BioToday zijn voor elk moment van de dag, dus ook op een perfecte vriendinnendag. Op 30 juni, 1 en 2 juli was het festivalterrein in Hilvarenbeek waar Share a perfect day plaatsvond omgetoverd tot een waar vriendinnen-walhalla. Optredens van bekende artiesten zoals Dotan, Kensington en Racoon, workshops, shoppen en natuurlijk heel veel proeverijen. Zo konden de bezoekers van SAPD ook een greep uit het BioToday-assortiment ontdekken.



Ondanks de regenbuien scheen het zonnetje bij BioToday met tropische en exotische proeverijen, zoals de bounty-cracker met BioToday kokospasta en de tropical dream smoothie met banaan, BioToday kokosiroop en kokosrasp. Maar ook de zeewiertapenade en soda's mochten naar hartenlust worden geproefd. Over smaak valt niet te twisten, sommigen vonden het ene product heerlijk en het andere iets minder, en andersom. De kokospasta en zeewiertapenade bleken in ieder geval favoriet, want deze vonden gretig aftrek. Na dit event moeten in Nederland heel wat extra keukenkastjes gevuld zijn met BioToday potjes. Naast het proeven hebben ze ook nog eens een aantal dames blij gemaakt met mooie prijzen. Elke dag maakte namelijk iemand kans op een Cuisinart blender of een BioToday-pakket.



De medewerkers van BioToday hebben genoten van alle reacties en het enthousiasme van bezoekers. Of het nou mensen waren die voor het eerst kennis maakten met BioToday of fans van het merk die nieuwe producten ontdekten.

Voor meer informatie: www.biotoday.bio
Publicatiedatum: