Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Bio-Planet geopend in Eigenbrakel

Afgelopen woensdag 29 juni is een gloednieuwe Bio-Planet geopend in Eigenbrakel (Franse naam: Braine-l'Alleud). De biologische supermarkt neemt haar intrek in het gerenoveerde gebouw van de oude Colruyt, vlak bij het DATS 24-tankstation. Op een oppervlakte van 650 m² biedt het een compleet assortiment aan van 6.000 producten en stelt het 18 medewerkers tewerk, van wie 6 aan de bedieningstoog. Bio-Planet telt nu 20 vestigingen, waarvan 4 in het zuiden van ons land. De komende 3 jaar wil het in België 5 winkels per jaar openen.Compleet aanbod op 650 m²

Op een winkeloppervlakte van 650 m² vinden klanten het volledige assortiment van 6.000 producten, zowel voeding als niet-voeding. 12 bediende-verkopers helpen de klanten in de winkel. Aan de bedieningstoog werken 6 medewerkers. Zaakvoerder Laëtitia Delabouglise: "Onze bedieningstoog is bijzonder groot. Klanten vinden er echt een ruime keuze bioproducten en biobereidingen. Ook heel leuk voor ons en voor de klanten is dat we 4 kassa's hebben." Bovendien zorgen bijkomende installaties ervoor dat er meer daglicht binnenvalt.

Makkelijk bereikbaar

De nieuwe biologische supermarkt ligt langs de Alsembergsesteenweg 437 en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte ligt enkele meters verderop. Bio-Planet Braine-l'Alleud heeft 53 parkeerplaatsen, waarvan er twee dicht bij de ingang voorbehouden zijn voor mindervalide chauffeurs. De parking beschikt ook over een fietsen- en een karrenstalling met een groendak én over een laadpunt voor elektrische fietsen. Ideaal voor sportievelingen die uit het centrum van Braine komen.

Voor meer informatie: info@bio-planet.be, www.bio-planet.be
Publicatiedatum: