Klik hier om de fotoreportage van de nieuwe situatie te bekijken.

Henk van Oers met rauwe ham in de nieuwe rijpingskamer.
Volgens Henk is het essentieel om te weten waar het vlees vandaan komt. "Twintig Nederlandse biologische varkensboeren leveren elke week aan Deli Harmony. We verwerken inmiddels zo'n 350 varkens per week." Voor de kipproducten werkt Deli Harmony samen met Biomeerwaardekip. Runderen kopen ze wanneer er behoefte aan is. "We verwerken voornamelijk varkensvlees en een stuk minder kip en rund. Over het algemeen is het nu eenmaal zo dat in vleeswaren veel met varkensvlees gewerkt wordt."

Een bovenaanzicht van het pand van Deli Harmony aan De Hootkamp 6 in Hedel. Achteraan is het nieuwe gedeelte goed zichtbaar.
Rondleidingen
Henk geeft aan dat Deli Harmony een sterke band heeft met haar leveranciers en klanten. "Daarom laten we hen ook maar al te graag het eindresultaat van de verbouwing zien. De initiatiefnemers van Biomeerwaardekip zijn bijvoorbeeld onlangs bij ons op bezoek geweest." De varkensboeren die aan Deli Harmony leveren zijn uiteraard ook goed op de hoogte gehouden. Zij brachten in April al een bezoek aan het bedrijf in Hedel. Toen werden ze bijgepraat met betrekking tot de nieuwbouw, afzet en de behoefte aan nieuwe leveranciers van biologische varkens."
De nieuwe ruime rijpingskamer.
De reacties zijn positief, meent Henk: "Men is over het algemeen vol verbazing. We krijgen veel complimenten over de nieuwe situatie. Velen hebben ook geen idee dat er zo veel komt kijken bij de productie van biologische vleeswaren." De zaterdag van het Pinksterweekend opende Deli Harmony haar deuren voor de medewerkers hun familie, vrienden en kennissen. "Een echte open dag doen we niet, we nodigen onze klanten persoonlijk uit voor een rondleiding en proeverij dit is effectiever en wordt zeer op prijs gesteld."
Klik hier om de fotoreportage van de nieuwe situatie te bekijken.
Voor meer informatie:
Henk van Oers
Deli Harmony
De Hootkamp 6
5321 JT Hedel
073 5995683
[email protected]
www.deliharmony.nl