Rank a Brand duurzaamheidsonderzoek cosmetica:

LOGONA en SANTE scoren gedeelde tweede plaats

De natuurcosmeticamerken SANTE en LOGONA scoren een gedeelde tweede plaats in het duurzaamheidsonderzoek van Rank a Brand naar het gezondste, duurzaamste en meest milieu- en diervriendelijke cosmeticamerk. 30 merken werden onderzocht. Samen met Weleda en Dr. Hauschka gaan LOGONA en SANTE (met LOGOCOS als moederbedrijf) aan de leiding wat betreft duurzaamheid in de cosmetica-industrie. Volgens het onderzoek van Rank a Brand scoren LOGONA en SANTE bovengemiddeld op vier gebieden:

  1. Milieu en gezondheid (geen schadelijke en synthetische stoffen, microplastics, et cetera)
  2. Diervriendelijkheid
  3. Klimaat (actief doelen stellen om de klimaat 'voetafdruk' te verminderen)
  4. Arbeidsomstandigheden (geen kinderarbeid of gedwongen arbeid)

Klik hier voor een overzicht van de ranking van alle 30 merken.Stoere Vrouwen en Rank a Brand: cosmetica-events door heel het land

In de komende week organiseert Stoere Vrouwen in samenwerking met Rank a Brand een viertal events door heel het land. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops van zes van de hoogst gerankte merken. LOGONA en SANTE presenteren diverse lijnen in haarverzorging, -styling en -kleuring. De eerste bijeenkomst is op maandag 27 juni in Amsterdam. Kijk voor verdere data, ticketprijzen en locaties op de website van Stoere Vrouwen.

Klik hier om het volledige rapport te lezen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.