Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boerderijwinkel Melk & Honing geopend bij Raw Milk Company

Op vrijdag 17 juni werd de biologische boerderijwinkel Melk & Honing van André en Tonny Mulder feestelijk geopend door André's 100-jarige vader Bernard Mulder. Natuurlijk werd dit gevierd met een glas RauwPower kefir, de champagne onder de zuivel, voor alle bezoekers. De reacties van de gasten op deze nieuwe boerderijwinkel in De Lutte waren zeer positief.



Ook de presentatie van André en Tonny over de ontstaansgeschiedenis van het bedrijf, over RauwPower zuivel, en de gezondheidseffecten van hun rauwmelkse zuivelproducten was drukbezocht. Tijdens de presentatie konden de gasten de RauwPower kefir, yoghurt, kefir hangop en yoghurt hangop proeven.


De presentatie van André Mulder.

De wand met meer dan vijftig uitgeprinte ervaringsverhalen, de verhalen en video's van tevreden (en genezen) klanten tijdens de presentatie én natuurlijk de heerlijke smaak van RauwPower producten trokken velen over de streep om - soms voor het eerst in hun leven – zuivel van rauwe melk te proberen. Ook de Open Dag op 18 juni werd zeer goed bezocht en bezoekers waren lovend over de nieuwe winkel en over de RauwPower zuivel.



Raw Milk Company wil graag alle bezoekers en standhouders bedanken voor hun komst en alle vrijwilligers voor hun behulpzaamheid.


André Mulder (tweede van rechts) neemt wat felicitaties in ontvangst.



Voor meer informatie:

Raw Milk Company
Beuningerstraat 12
7587 LD De Lutte
www.rawmilkcompany.nl
Publicatiedatum: